South Plaquemines High School

Skip to main content
Bell Schedules » High School Pep Rally Schedule

High School Pep Rally Schedule

High School Pep Rally Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
1st Block 7:25 AM 8:45 AM 80 min
2nd Block 8:48 AM 10:18 AM 90 min
P30 10:21 AM 10:51 AM 30 min
Lunch 10:51 AM 11:24 AM 33 min
3rd Block 11:27 AM 12:47 PM 80 min
4th Block 12:50 PM 2:10 PM 80 min
Pep Rally 2:10 PM 2:35 PM 25 min